Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Британці розпочали випуск оновленого Mini

Свого часу компанія BMW приклала максимум зусиль для відродження оригінального компактного хетчбека під назвою Mini. Світ вже побачило три покоління сучасного Mini, але автомобільний ринок швидко змінюється і настала черга освіжити популярну модель. Рестайлінг Mini охопив не тільки зовнішній вигляд машини, а ще й зачепив технічне начиння хетчбека.

Mini 2019 модельного року отримав повнокольорові світлодіодні ліхтарі у базовій комплектації та матричні діодні лінзи у топовому оснащені. Крім цього до переліку додаткового обладнання додали пакет зовнішнього оздоблення у чорному декорі, який стане непоганою альтернативою хромпакету. Оновили і колісні диски, які можуть бути окрашені в різноманітні кольори.

На всі модифікації оновленого Mini буде встановлюватись 6,5-дюймовий екран інформаційно-розважальної системи, керування яким зосереджено на власній версії контролера від BMW iDrive. Також до стандартної модифікації включено багатофункціональне кермо. Основні оновлення мультимедійної системи зосередженні на додаткових сервісах та функціях, які працюють через Інтернет з'єднання. Не оминули увагою і внутрішнє оздоблення салону, яке може похвалитися більш високоякісними матеріалами. 

Під капотом рестайлінгового Mini з'явився сучасний 1,5-літровий бензиновий двигун. Також виробник почав встановлювати нову автоматичну коробку перемикання швидкості на вісім ступенів. Звісно було переглянуто шасі та впроваджені нові налаштування, які поєднують комфорт та спортивні амбіції хетчбека. Як і раніше, Mini спробує скласти гідну конкуренцію німецькій моделі Audi A1, яка незабаром теж оновиться і з'явиться на ринку. 

Початкова вартість Mini підросла на майже 1500 євро, що не є доброю новиною для шанувальників компактної моделі, але при цьому оснащення хетчбека стало більш різноманітним та дорожчим. На борту оновленого Mini з'явилися нові опції, які роблять хетчбек преміальнішим та більш комфортним у повсякденному житті. Перші партії рестайлінгової моделі надійдуть у дилерську мережу вже на початку літа 2018 року...   

30.03.2018
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Британці розпочали випуск оновленого Mini

Політика конфіденційності